Terug

Volg Sky Radio

Tooske Ragas en Victor Reinier van War Child winnen het Christmas Charity Diner!

Tooske Ragas en Victor Reinier van War Child winnen het Christmas Charity Diner!

Kerst update

10 dec 2024, 22:13

Voor het derde jaar op rij gingen verschillende ambassadeurs van goede doelen de strijd met elkaar aan in de keuken tijdens het Sky Radio Christmas Charity Diner. Ieder koppel had natuurlijk maar één doel: de hoofdprijs van € 50.000,- aan zendtijd op Sky Radio winnen voor hun goede doel. Onder begeleiding van sterrenkok Ron Blaauw gingen de duo's in Ron Gastrobar aan de slag om de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

War Child wint € 50.000,- zendtijd op Sky Radio!

Door alle koppels werd er hard gewerkt, maar zowel in de keuken als tijdens het serveren kwam er één duo als sterkste naar voren: Tooske Ragas en Victor Reinier die meededen voor War Child! Zij ontvingen van de Sky Kerstman een indrukwekkende cheque ter waarde van €50.000,- aan zendtijd! Als grote verrassing kondigde het tweetal aan de prijs te willen delen met de Hartstichting, Stichting Jarige Job en Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis. Wat een prachtig kerstgebaar!

Sky Radio's Christmas Charity Diner

Het is dit jaar de derde editie van het Sky Christmas Charity Diner: een feestelijk charity event waarbij vier goede doelen in het zonnetje worden gezet met een luxe 5-gangen diner. In samenwerking met het team van Ron Blaauw hielpen acht ambassadeurs, in duo's gekoppeld aan de aanwezige goede doelen, mee met het bereiden, borden opmaken en het uitserveren van de gerechten. Zij werden beoordeeld op hun prestaties in de keuken (bereiden), op de vloer (uitserveren) en aan tafel (sfeer). In 2023 wonnen Gianni Zuiverloon en Luna Bijl die meededen voor Play Mental Foundation.

De gerechten en goede doelen

Chimène van Oosterhout en Sander Lusink namen het eerste gerecht voor hun rekening. Zij zetten zich in voor de Hartstichting en creëerden een 'redefined taco besisit bali'. Daarna was het de beurt aan Tooske Ragas en Victor Reinier om voor War Child een heerlijk gerecht op tafel te zetten: een exotische salade van boontjes, witte miso en hummus. Leslie Keijzer en Govinda den Hartog volgden voor Stichting Jarige Job met een heerlijke uienbouillon met comté schuim, waarna Johnny de Mol en Ronald de Boer voor Stichting Steun Emma Kinderziekenhuis het diner afsloten met het hoofdgerecht: geroosterde spitskool met harissa, feta-crème en za'atar.

Foto: Annemieke van der Togt

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor de nieuwsbrief van Sky Radio en blijf op de hoogte van alle leuke winacties en het laatste nieuws over je favoriete Sky-artiesten.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2025 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.
Sky Radio

Sky Radio

Non-Stop Feel Good