Frequenties

Waar je ook bent, Sky Radio gaat met je mee!

Sky Radio is in heel Nederland te ontvangen via de ether, de kabel, TV van KPN en digitenne. Daarnaast kun je luisteren via de satelliet (in heel Europa) en wereldwijd via het internet met je computer, iPhone, iPod Touch of iPad. Waar je ook bent, Sky Radio gaat met je mee!

Kabelfrequenties

Gebruik de lijst van kabelmaatschappijen om te kijken op welke kabelfrequentie Sky Radio te ontvangen is in jouw woonplaats.

DAB+

Vergroot je luisterervaring met Digital Radio+. Altijd en overal jouw favoriete radiozender digitaal in de ether. Luisteren in Nederland zonder onderweg opnieuw af te hoeven stemmen. Een stabiel signaal, van deur tot deur. Nooit meer een goed radiogesprek of muziek luisteren door een sluier van ruis.

Digitale Radio+ is door heel Nederland in de ether te ontvangen met een helderder geluid en betere ontvangst. Een digitale ontvanger of een apparaat met een DAB+ chip is alles dat je nodig hebt. Geen abonnementsgelden, geen gedoe met registreren of inloggen; alleen maar afstemmen. Informatie over DAB-radio's en DAB+ is te vinden op www.digitalradio.nl.

Ether

Luister je naar Sky Radio via de ether, dus bijvoorbeeld met een draagbare radio, wekkerradio of in de auto, dan kun je op de onderstaand kaart aflezen waar je jouw favoriete station kunt vinden.

Satelliet

Verder kun je Sky Radio ontvangen via de satelliet. Technische gegevens:

Satelliet: Astra 3B
Positie: 23.5 graden Oost
Frequentie: 11.914GHz
Modulatie: DVB-S2 8PSK
Transponder: 211
Polarisatie: Horizontaal
Symbol Rate: 29.900
FEC: 2/3
Bitrate: 192 kBit/s

Bij gebruik Standaardlijst Canal Digitaal: Voorkeuzepositie 708 (HD & SD zenderlijst).

KPN

Je kunt Sky Radio 101 FM via interactieve televisie van KPN ontvangen.
Kijk hier voor meer informatie.

Tele2

Je kunt Sky Radio 101 FM via interactieve televisie van Tele2 ontvangen.
Kijk hier voor meer informatie.

Digitenne

Je kunt Sky Radio 101 FM via Digitenne ontvangen.
Kijk hier voor voor meer informatie.

Storing

Kun je Sky Radio niet meer ontvangen of is er een storing in het signaal? Stuur dan een e-mail met het probleem naar storing@skyradio.nl.

Actieoverzicht


Swipe