Actieoverzicht


Vier Valentijn met Katy Perry in Barcelona!

Vier Valentijn met Katy Perry in Barcelona!

Wil jij dit jaar Valentijn extra speciaal vieren? Luister dan vanaf maandag extra goed naar Sky! Hoor jij wat het codewoord van de dag is, dan maak jij kans op een volledig verzorgd arrangement naar Barcelona en ga je naar de show van Katy Perry!

Lees verder


Maak bij Sky elke dag kans op een stedentrip!

Maak bij Sky elke dag kans op een stedentrip!

Sky Radio en Stedentrips presenteren: de stedentrip weken! Er even heerlijk tussenuit naar jouw favoriete stad om te winkelen, cultuur op te snuiven, culinair te genieten of gewoon lekker te ontspannen, jij verdient het! Sky Radio en Stedentrips maken het mogelijk. Tot en met 1 februari maak jij elke dag kans op een stedentrip ter waarde van € 450,-. De stedentrips weken win je alleen bij Sky!

Lees verderBoek je stedentrip naar je favoriete stad bij Stedentrips.nl

Boek je stedentrip naar je favoriete stad bij Stedentrips.nl

Stedentrips.nl is de online stedenvakanties specialist en biedt jou de kans om wereldsteden werkelijk te ervaren. Stedentrips.nl informeert en adviseert en heeft een aanbod van meer dan 1000 hotels in alle prijsklasses. Stedentrips.nl biedt one stop shopping: je vindt er informatie over de stad en over de hotels, je kunt profiteren van de meeste recente aanbiedingen en er zijn volop tips en trips! En…erg belangrijk: alle stedentrips zijn scherp geprijsd.

Lees verder


Ice*Amsterdam: de mooiste ijsbeleving van Nederland

Ice*Amsterdam: de mooiste ijsbeleving van Nederland

In het schaatsseizoen is Ice*Amsterdam niet meer weg te denken van het Museumplein! Deze unieke schaatsbeleving is nog tot eind januari geopend voor jong & oud. Met dagelijkse openingstijden van 10.00 tot 22.00 uur, 1500 m2 ijs, een sfeervolle brasserie en 200 m2 schaatsterras bij de buitenbar zorgt Ice*Amsterdam voor ultiem schaatsplezier en is het een winterse parel in de bruisende hoofdstad.

Lees verder
Sky Radio hardloopkalender

Sky Radio hardloopkalender

Sky Radio is van diverse hardloopevenementen mediapartner. Je zíet ons niet alleen op deze evenementen maar je kunt ons uiteraard ook horen, want met de up-tempo muziek kun je heel wat kilometers hardlopen! Bekijk nu de complete hardloopkalender voor 2015!

Lees verder