Actieoverzicht

Luister naar de Christmas Top 101!

Luister naar de Christmas Top 101!

De Christmas Top 101 is met 'Do They Know It's Christmas?' van Band Aid 30, 'Last Christmas' van Wham!, 'All I Want For Christmas Is You' van Mariah Carey en 'Driving Home For Christmas' van Chris Rea een ultieme kerstlijst geworden! Een fijne hitlijst om voor én tijdens Kerst aan te zetten en maximaal van te genieten.

Lees verder

Luister naar Sky en win 3 dagen Disneyland Paris!

Luister naar Sky en win 3 dagen Disneyland Paris!

Luister van 8 tot en met 21 december naar Sky en maak elke dag kans op één van de vele 3-daagse verblijven voor vier personen in Disneyland Paris! Sky Radio heeft een kamer voor je gereserveerd voor twee overnachtingen in één van de Disney hotels. Geniet van de topattracties, bekijk de shows en parades en ontmoet al je favoriete Disney figuren!

Lees verder


Kom schaatsen in Eindhoven!

Kom schaatsen in Eindhoven!

Vanaf 12 december 2014 tot en met 4 januari 2015 kun je schaatsen op de ijsbaan op de Markt in Eindhoven! Of je nu wilt oefenen voor Sterren Dansen op het IJs, het WK schaatsen of gewoon zin hebt in een gezellig dagje uit. Ongeacht het weer, vorst of dooi. Haal je schaatsen uit het vet of leen ze bij de baan. Voor de minder geoefende schaatsers zijn er speciale bobbies. Na het schaatsen of tijdens het aanmoedigen, is het goed toeven in het IJsbaan Café.

Lees verder


Bekijk de leukste kerstmarkten!

Bekijk de leukste kerstmarkten!

Waar krijg je dat gezellige kerstgevoel beter dan op een kerstmarkt? Tegenwoordig hoef je de grens niet meer over om een leuke kerstmarkt te bezoeken. Sky heeft de grootste en gezelligste kerstmarkten van Nederland voor je op een rijtje gezet!

Lees verder


Tips voor winterse uitjes!

Tips voor winterse uitjes!

Hoewel het verleidelijk is om in de winter lekker met een dekentje binnen te blijven zitten, hebben wij een paar uitjes uitgekozen waardoor het minstens even leuk, of misschien wel leuker wordt om erop uit te gaan! Omdat je niet altijd zin hebt om veel geld uit te geven, hebben we het onderverdeeld in een top 5 met uitjes die geld kosten en een top 5 met gratis activiteiten.

Lees verder

Bekijk de top 10 leukste ijsbanen!

Bekijk de top 10 leukste ijsbanen!

Wat is er nou leuker (en Nederlandser) dan in de winter je ijzers onder binden en je kunsten showen op het ijs, om vervolgens onder het genot van een lekker hapje een warme chocomel te drinken? Speciaal daarom heeft Sky voor jou een top 10 samengesteld met de mooiste schaatsbanen!

Lees verderSky Radio hardloopkalender

Sky Radio hardloopkalender

Sky Radio is van diverse hardloopevenementen mediapartner. Je zíet ons niet alleen op deze evenementen maar je kunt ons uiteraard ook horen, want met de up-tempo muziek kun je heel wat kilometers hardlopen! Bekijk nu de complete hardloopkalender voor 2014!

Lees verder