Boek van de Week: 'Achter gesloten deuren' van B.A. Paris

Bij Sky maak je deze hele week kans op een exemplaar van het boek 'Achter gesloten deuren' van BA Paris!


Iedereen kent wel een echtpaar als Jack en Grace: hij is knap en rijk, zij is charmant en elegant. Mensen om jaloers op te zijn, als je ze niet aardig zou vinden.

Je zou Grace beter willen leren kennen. Maar dat is moeilijk, want Grace en Jack zijn altijd samen. Sommigen zouden dit ware liefde noemen. Anderen zouden zich misschien afvragen waarom Grace nooit de telefoon opneemt. En waarom ze nooit op visite komt, ook al werkt ze niet. En waarom een slaapkamer van hun huis tralies voor het raam heeft.

'Achter gesloten deuren' houdt je van begin tot eind geboeid en B.A. Paris is de sensatie uit Engeland! Deze thriller heeft al honderdduizenden fans in Groot-Brittannië.

Winnen

Wil jij kans maken op een exemplaar van 'Achter gesloten deuren' van B.A. Paris? Geef dan snel antwoord op de onderstaande prijsvraag. Niet gewonnen? Bestel hier jouw exemplaar van 'Achter gesloten deuren' van B.A. Paris.

Deze actie wordt gehouden ter promotie van Ambo|Anthos uitgevers. Op deze actie zijn de algemene actievoorwaarden van Sky Radio 101 FM van toepassing.

Vraag Uit welk land komt B.A. Paris?

LOG IN MET JE SKY RADIO ACCOUNT

NIEUW BIJ SKY RADIO

Doe mee en vul hieronder je gegevens in en maak ook eenvoudig snel een account aan! Zo kun je in het vervolg nog makkelijker meedoen aan acties.

Register form

Velden met een zijn verplicht

Actieoverzicht


Swipe