Boek van de Week: 'U2 onder een bloedrode hemel'

Bij Sky maak je deze hele week kans op een exemplaar van het boek 'U2 onder een bloedrode hemel', veertig jaar U2 door Nederlandse ogen!


Veertig jaar geleden werd U2 opgericht. Miljoenen fans groeiden op met de band, opvallend vaak in een haat-liefdeverhouding. U2's lyrische teksten vol verwijzingen, levenslessen, hun extatische optredens en hun verslavende muziek trekken aan, maar stoten soms ook af, en misschien maakt dát U2 zo fascinerend.

In dit boek komen al die geluiden samen. In openhartige verhalen vertellen vijfendertig auteurs - van dominees tot politici en muzikanten, en van journalisten tot fans en critici - hoe de muziek van U2 hen, voor even of voor bijna altijd, heeft aangeraakt. Het resultaat is even divers als dat prachtige oeuvre van U2. Dream Out Loud!

Winnen

Wil jij kans maken op een exemplaar van 'U2 onder een bloedrode hemel'? Geef dan snel antwoord op de onderstaande prijsvraag. Niet gewonnen? Bestel hier jouw exemplaar van 'U2 onder een bloedrode hemel', veertig jaar U2 door Nederlandse ogen!

Deze actie wordt gehouden ter promotie van Uitgeverij Brandt. Op deze actie zijn de algemene actievoorwaarden van Sky Radio 101 FM van toepassing.

Vraag Hoeveel jaar geleden werd U2 opgericht?

LOG IN MET JE SKY RADIO ACCOUNT

NIEUW BIJ SKY RADIO

Doe mee en vul hieronder je gegevens in en maak ook eenvoudig snel een account aan! Zo kun je in het vervolg nog makkelijker meedoen aan acties.

Register form

Velden met een zijn verplicht

Actieoverzicht


Swipe