Vrijmibo op Feel Good Friday!

Sky Radio introduceert: Feel Good Friday, de beste playlist voor jouw #vrijmibo!

Vrijdagmiddag muziek

Elke vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur brengt Sky de ideale playlist voor bij de vrijdagmiddagborrel en het begin van het weekend. Met de beste feel good-hits van artiesten als Avicii, Taylor Swift, Armin van Buuren en classics uit de 90's en 00's, bezorgt Sky tijdens jouw #vrijmibo de perfecte start van het weekend! Zet de radio dus maar een tandje harder en haal de drankjes en borrelnootjes uit de kast.

Feel Good Friday wordt je aangeboden door de nieuwe musical 'On Your Feet!' van Stage Entertainment.

On Your Feet!

Vanaf oktober in het Beatrix Theater Utrecht: On Your Feet! De succesvolle Broadway-show over het leven van 'The Queen of Latin Pop' Gloria Estefan en haar man en producer Emilio. Samen bereikten zij de wereldtop met hits als 'Conga', '1-2-3', 'Get On Your Feet' en 'Dr. Beat'. De musical vertelt hun levensverhaal en bruist van energie en Latin spirit. Boek nu en 'the rhythm is gonna get you'! Kijk voor meer info op www.onyourfeet.nl.

#vrijmibo

Check hier de #vrijmibo foto's uit het land. Staat die van jou er al tussen?

Wat is jouw favoriete Feel Good-hit?

Laat ons hieronder weten met welke hit jij graag je weekend begint en misschien draaien wij 'm wel tijdens Feel Good Friday, elke vrijdag tussen 16.00 en 18.00 uur op Sky!

Op deze actie zijn de actievoorwaarden van Sky Radio van toepassing.

Vraag

LOG IN MET JE SKY RADIO ACCOUNT

NIEUW BIJ SKY RADIO

Doe mee en vul hieronder je gegevens in en maak ook eenvoudig snel een account aan! Zo kun je in het vervolg nog makkelijker meedoen aan acties.

Register form

Velden met een zijn verplicht