Win een stedentrip naar Dublin voor twee personen!


Wil jij een ultieme Feel Good Friday beleven in Dublin? Volg Sky nu op Instagram, plaats jouw Feel Good Friday-foto en gebruik #DublinFGF om kans te maken op een stedentrip voor twee personen naar Dublin, aangeboden door Ierland Toerisme en Ryanair!

Volg Sky op Instagram

Dublin, Verfrissend Anders

Dublin staat bekend om haar bruisende centrum, authentieke pubs, boeiende geschiedenis én de vriendelijkste bewoners ter wereld! Al eeuwenlang is deze stad de muse van auteurs, musici en iedereen die de stad bezoekt. Er valt zo veel te ontdekken: van Trinity College, een eigen getapte pint in het Guinness Store House tot prachtige natuur op een steenworp afstand. Dublin is verfrissend anders en dat maakt het een unieke bestemming voor een stedentrip. Kijk voor meer informatie op www.ierland.nl.

Ryanair

Ryanair vliegt vier keer per dag naar Dublin, dus beslis welke dag van de week je wilt reizen, pak je paspoort en pak je koffer! Wanneer je kiest voor vliegen met Ryanair kun je 10kg meenemen aan handbagage en gratis een tweede handbagage tas, zodat je helemaal voorbereid bent op het Ierse weer. Ryanair is de ideale keuze voor klanten en daarbij kan men via het Ryanair's 'Always Getting Better' programma genieten van nieuwe routes, nieuwe digitale voordelen, nieuw cabine interieur en lage tarieven. Boek nu via www.ryanair.com al vanaf € 19,99 (enkele reis).

Feel Good Friday

Feel Good Friday, de beste playlist voor jouw #vrijmibo! Elke vrijdag van 16.00 tot 18.00 uur brengt Sky de ideale playlist voor bij de vrijdagmiddagborrel en het begin van het weekend. Met de beste feel good-hits van artiesten als Avicii, Taylor Swift, Armin van Buuren en classics uit de 90's en 00's, bezorgt Sky tijdens jouw #vrijmibo de perfecte start van het weekend. Zet de radio dus maar een tandje harder en haal de drankjes en borrelnootjes uit de kast!

Plaats jouw Feel Good Friday-foto met #DublinFGF op Instagram en win!
Deze actie wordt gehouden ter promotie van Ierland Toerisme en Ryanair.
Op deze actie zijn de algemene actievoorwaarden van Sky Radio 101 FM van toepassing.

Deze actie wordt je aangeboden door: