Win een 4 daagse reis naar de Marathon van Barcelona!


Met Sky en Loopreizen.nl maak je kans op een 4 daagse reis naar de Marathon van Barcelona, één van de populairste marathons van Europa! De start en de finish liggen op het prachtige plein Plaça d'Espanya. Onderweg zijn er talloze bezienswaardigheden zoals de Sagrada Família en het Camp Nou.

Loopreizen.nl

Loopreizen.nl is al meer dan 14 jaar partner van vele wereldwijde marathon organisaties. Daardoor ben je verzekerd van een gegarandeerd startbewijs voor het evenement van jouw keuze! Of het nu een reis is met eigen vervoer naar Berlijn of een volledig verzorgde reis naar de marathon van Hawaii, Loopreizen.nl stelt de reis altijd met de grootste zorg samen. Loopreizen.nl: compleet verzorgde marathonreizen over de hele wereld.

Nieuw! 4 x Sky Radio Running Hits

Hardlopen is de meest beoefende sport in Nederland. Wanneer je goede muziek luistert tijdens je work-out presteer je 15-20 procent beter dan zonder muziek. Een lekkere afspeellijst kan je training een flinke boost geven. Hoog tijd dus voor fijne hardloopmuziek aangepast aan jouw niveau!

Via 4 nieuwe online stations die onder Sky Radio Running Hits vallen hoor je non-stop de beste hardloopmuziek. Geniet tijdens het sporten van de up tempo muziek die Sky Radio speciaal voor jou heeft geselecteerd.

Sky Radio Running Hits Starter
Voor degene die niet te hard (van stapel) lopen hebben we Sky Radio Running Hits Starter. Deze mix-playlist helpt je met een laag en toegankelijk tempo door die eerste moeilijke trainingen heen.

Luister naar Sky Radio Running Hits Starter

Sky Radio Running Hits Gevorderd
Als je de ambitie hebt om je training langer vol te houden dan je buurvrouw dan moet je Sky Radio Running Hits Gevorderd proberen. Op een medium tempo helpt deze mix-playlist je met 140 BPM je training succesvol door te brengen.

Luister naar Sky Radio Running Hits Gevorderd

Sky Radio Running Hits Expert
Zitten jouw hardloopschoenen standaard in je tas of ben je aan het trainen voor een marathon? Dan is Sky Radio Running Hits Expert iets voor jou! Op hoog tempo muziek met een BPM tussen 170-180 kom jij straks lachend de finish over.

Luister naar Sky Radio Running Hits Expert

Sky Radio Running Hits Stretch & Relax
Uiteraard zorgen we ook voor je cooling down moment met Sky Radio Running Hits Strech & Relax.

Luister naar Sky Radio Running Hits Stretch & Relax

Powered by:

Vraag Waar is de start en finish van de Marathon in Barcelona?

LOG IN MET JE SKY RADIO ACCOUNT

NIEUW BIJ SKY RADIO

Doe mee en vul hieronder je gegevens in en maak ook eenvoudig snel een account aan! Zo kun je in het vervolg nog makkelijker meedoen aan acties.

Register form

Velden met een zijn verplicht