Ga jij naar Disneyland® Paris?

Bij Sky maak je tot en met 26 december kans op een magisch arrangement voor Disneyland® Paris voor vier personen!

Wat moet ik doen?

Luister van 6 tot en met 26 december naar Sky voor het Disney codewoord van de dag. Sms het codewoord naar 4422 (€ 0,40 per ontvangen bericht plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon), stuur een bericht via de Sky Radio app of doe mee via Facebook.com/SkyRadio. Je maakt elke dag opnieuw kans, dus mis het codewoord van de dag niet!

Extra kans

Wil je extra kans maken? Beantwoord dan onderstaande prijsvraag. Uit alle deelnemers wordt een extra winnaar gekozen van een magisch arrangement voor Disneyland® Paris, inclusief twee overnachtingen in Disney's Sequoia Lodge met ontbijt en drie dagen toegang tot beide Disney parken voor vier personen.

Hoe doe je mee in de Sky Radio app?

Download de app en klik op de 'i' bovenin. Klik daarna op 'App Sky', vul het codewoord in als bericht en vergeet niet je naam en telefoonnummer toe te voegen. Verstuur daarna je bericht en dan maak je elke dag kans op een magisch arrangement naar Disneyland® Paris! Uit alle correcte deelnames via de app wordt aan het einde van de actieperiode een extra (!) winnaar gekozen.

Kerst in Disneyland® Paris

Nog tot en met 7 januari beleef je de magie van kerst in Disneyland® Paris. Ontdek kerst in beide Disney Parken met adembenemende nieuwe shows! Kijk voor meer informatie op www.disneylandparis.com.

Op deze actie zijn de spelvoorwaarden van Sky Radio van toepassing.

Vraag In welk jaar werd Disneyland® Paris (toen nog onder de naam Euro Disney) geopend?

NIEUW BIJ SKY RADIO

Doe mee en vul hieronder je gegevens in en maak ook eenvoudig snel een account aan! Zo kun je in het vervolg nog makkelijker meedoen aan acties.

Register form

Velden met een zijn verplicht