Wil jij naar Disneyland® Paris?


Disney's betoverende Kerst

Vier de feestdagen met Mickey en beleef het ultieme kerstgevoel in Disneyland Paris. Vele betoverende kerstshows, de mooiste muziek en al je favoriete Disney figuren maken het feestdagen om nooit te vergeten!

Winnen?

Luister van dinsdag 6 december tot en met zaterdag 24 december extra goed naar Sky Radio en maak elke dag kans op een 3-daags verblijf voor vier personen in Disneyland Paris! Hoor jij het Magische Disney woord van de dag? Sms deze dan naar 4422 (40 cent per ontvangen bericht plus de kosten voor het gebruik van je mobiele telefoon) of doe mee via de Facebook app. Je kunt zo vaak meedoen als je wilt!

VIP Arrangement winnen?

Wil jij als VIP naar Disneyland Paris? Dat kan! Volg Sky Radio op Instagram en maak kans op het VIP arrangement. Uit alle volgers kiezen we 1 winnaar van het VIP arrangement.

Kerstversieringen, een gigantische kerstboom en héél veel Disney figuren

Het Disneyland® Park is op z'n mooist uitgedost om deze kerst onvergetelijk te maken! De Disney figuren wensen je een vrolijk kerstfeest en de vele fonkelende lampjes in de enorme kerstboom zijn adembenemend. Laat je kerstgedachten en je fantasie maar de vrije loop.

Kerstparade

Disney's Christmas Parade is de vrolijkste muzikale parade van het winterseizoen, waarbij Mickey met de Kerstman en heel veel Disney figuren door de straten van het Disneyland Park trekken, vergezeld door feestelijk geklede dansers en twee nieuwe paradewagens.

De avondshow: Disney Dreams®! Of Christmas

Voel hoe je voeten meebewegen op de maat van de muziek en hoe je hart wordt verwarmd tijdens de kerstversie van ons avondspektakel. Je favoriete helden uit Frozen geven extra glans aan een adembenemende show vol muziek, vuurwerk, laserlichten en fonteinen: Disney Dreams! of Christmas.

Zing mee met Anna, Elsa en Olaf uit Frozen

Anna en Elsa zijn op veler verzoek weer terug, dus warm je stembanden alvast op voor de Frozen Sing-Along*! Laat je door de beroemde zussen uit Arendelle meenemen langs de bekendste liedjes uit Frozen. Houd zeker ook je camera bij de hand, want tijdens A Royal Welcome rijden de betoverende zusjes al zwaaiend en lachend in hun koets door Main Street, U.S.A.® Dit belooft een onvergetelijke koninklijke aangelegenheid te worden!

Kijk voor meer informatie over Disneyland Paris op www.disneylandparis.nl.

*De Frozen Sing-along is ook na het kerstseizoen te zien en gaat door tot en met 26 maart 2017!