Beter presteren met hardlopen? Ga Bootcampen!


Sky Radio en outdoor sportbedrijf The Bootcamp Club slaan de handen ineen. Sky Radio brengt haar luisteraars graag in beweging en biedt met haar muziek daarom tools voor een gezonde en sportieve levensstijl.

The Bootcamp Club verzorgt het komende jaar, onder andere voorafgaand aan de sportieve events waar Sky Radio partner van is zoals de Dam tot Dam loop, Rotterdam Marathon en Amsterdam Marathon, bootcamps in combinatie met muziek ter voorbereiding op deze hardloopevents.

Steeds meer hardlopers zijn ervan overtuigd dat ze beter presteren en zich beter voelen als ze meer doen dan alleen hardlopen. Krachttraining in de vorm van bootcamp bijvoorbeeld.

The Bootcamp Club

Professioneel begeleid sporten, maximaal gericht op resultaat? Gezellig in groepsverband trainen naar je persoonlijke doel? En dat lekker in de natuur, zonder moeilijke toestellen en saaie loopbanden? Ga bootcampen bij The Bootcamp Club.

Bij bootcampen wisselen we constant in fitness en cardio (intervaltraining), waardoor je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt. Door dit in de buitenlucht te doen is het effect nog groter dan dat je binnen gaat sporten. Werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool.

Met ruim 70.000 leden, meer dan 200 trainingslocaties en zo'n 3.000 trainingen per maand is The Bootcamp Club de grootste aanbieder van bootcamp training voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland.

Maak kans op een jaarabonnement

Luisteraars van Sky Radio kunnen nu gratis vijf keer kennis maken met The Bootcamp Club. Wil jij niet vijf keer, maar een heel jaar genieten van het bootcampen? Maak dan nu kans op een jaarabonnement voor onbeperkt sporten bij The Bootcamp Club ter waarde van € 420,-!

Hoe kun je dit winnen? Ga naar www.thebootcampclub.nl/skyradio-actie en verzilver de actiecode SKYRADIO2017 voor een 5-rittenkaart. Kijk snel voor een locatie bij jou in de buurt.

Klik hier en ontvang 5 gratis trainingen!

Op deze actie zijn de actievoorwaarden van Sky Radio 101 FM en de aanvullende actievoorwaarden van toepassing.

Sporten op kantoor? Gratis try-out via The Bootcamp Club

Vraag een gratis try-out aan en maak kennis met The Bootcamp Club. Keuze uit bootcamp, yoga, kickboks of running. En dat lekker in de natuur, met het eigen lichaam als belangrijkste tool. Sporten op kantoor is goed voor de arbeidsproductiviteit, tegengaan van het ziekteverzuim en bouwen van de teamspirit. Laat via www.thebootcampclub.nl/business-bootcamp-sky-radio je contactgegevens achter. Aanmelden kan tot en met vrijdag 5 mei.

Voorwaarden Business Bootcamp:

  • De deelnemende organisatie dient aangesloten te zijn bij BedrijfsfitnessOnline
  • Minimaal aantal deelnemers is 10 en maximaal 25 werknemers
  • Alleen te verzilveren op locaties waar The Bootcamp Club actief is, zie www.thebootcampclub.nl/locaties. Indien je locatie niet in dit overzicht genoemd wordt, kun je contact opnemen met The Bootcamp Club via 0207606760
  • Verplichte introductie bij directie of HR-verantwoordelijke. 

Bootcamp Tracks by Sky Radio

Wil jij trainen op de muziek die is samengesteld door de trainers van The Bootcamp Club? Dat kan met de Bootcamp Tracks by Sky Radio. Deze 75-minuten durende playlist wordt iedere twee weken geüpdatet met nieuwe muziek en wordt via stream aangeboden via Skyradio.nl, de Sky Radio app en de TBCC site en social media.

Luister naar Bootcamp Tracks by Sky Radio

Wil je weten welke artiesten je tijdens de bootcamp hebt gehoord? Check dan hieronder jouw favoriete mix. Bootcamp Tracks by Sky radio krijgt iedere twee weken een nieuwe mix, telkens weer nieuwe nummers om op los te gaan tijdens jouw bootcamp les.

Mix-playlist van Bootcamp Tracks by Sky Radio

Deze actie wordt je aangeboden door: