Beter presteren met hardlopen? Ga Bootcampen!

Sky Radio en outdoor sportbedrijf The Bootcamp Club slaan de handen ineen. Sky Radio brengt haar luisteraars graag in beweging en biedt met haar muziek daarom tools voor een gezonde en sportieve levensstijl.

The Bootcamp Club verzorgt het komende jaar, onder andere voorafgaand aan de sportieve events waar Sky Radio partner van is zoals de Dam tot Dam loop, Rotterdam Marathon en Amsterdam Marathon, bootcamps in combinatie met muziek ter voorbereiding op deze hardloopevents.

Steeds meer hardlopers zijn ervan overtuigd dat ze beter presteren en zich beter voelen als ze meer doen dan alleen hardlopen. Krachttraining in de vorm van bootcamp bijvoorbeeld.

The Bootcamp Club

Professioneel begeleid sporten, maximaal gericht op resultaat? Gezellig in groepsverband trainen naar je persoonlijke doel? En dat lekker in de natuur, zonder moeilijke toestellen en saaie loopbanden? Ga bootcampen bij The Bootcamp Club.

Bij bootcampen wisselen we constant in fitness en cardio (intervaltraining), waardoor je al in een heel korte periode je grenzen flink verlegt. Door dit in de buitenlucht te doen is het effect nog groter dan dat je binnen gaat sporten. Werken aan conditie, kracht, souplesse en explosiviteit. En dat met het eigen lichaam als belangrijkste tool.

Met ruim 70.000 leden, meer dan 200 trainingslocaties en zo'n 3.000 trainingen per maand is The Bootcamp Club de grootste aanbieder van bootcamp training voor particuliere en zakelijke klanten in Nederland.

Gratis én vrijblijvend 5x kennismaken met The Bootcamp Club

Heerlijk in de buitenlucht een total body workout, zonder moeilijke machines. Gezellig in groepsverband trainen naar jouw persoonlijke doel. Ben jij overtuigd en wil je dit ook wel eens zelf ervaren? Om je een duw in de goede richting te geven, krijg je nu 5 gratis trainingen van The Bootcamp Club. Niet langer wachten dus!

Wil jij gebruik maken van deze unieke actie? Klik dan hier en vul het speciale codewoord in: SKYRADIO2017. Kijk snel voor een locatie bij jou in de buurt.

Klik hier en ontvang 5 gratis trainingen!

Op deze actie zijn de actievoorwaarden van Sky Radio 101 FM en de aanvullende actievoorwaarden van toepassing.

Bootcamp Tracks by Sky Radio

Wil jij trainen op de muziek die is samengesteld door de trainers van The Bootcamp Club? Dat kan met de Bootcamp Tracks by Sky Radio. Deze 75-minuten durende playlist wordt iedere twee weken geüpdatet met nieuwe muziek en wordt via stream aangeboden via Skyradio.nl, de Sky Radio app en de TBCC site en social media.

Luister naar Bootcamp Tracks by Sky Radio

Wil je weten welke artiesten je tijdens de bootcamp hebt gehoord? Check dan hieronder jouw favoriete mix. Bootcamp Tracks by Sky radio krijgt iedere twee weken een nieuwe mix, telkens weer nieuwe nummers om op los te gaan tijdens jouw bootcamp les.

Mix-playlist van Bootcamp Tracks by Sky Radio

Deze actie wordt je aangeboden door: