Music Panel

Wat wil jij horen op Sky Radio? Meer hits van Ilse DeLange, Avicii en Racoon? Minder nummers van Bruno Mars, Train en Rihanna? Laat het ons weten via het Sky Radio Music Panel!

Noemt iedereen jou een muziekexpert? Of houd je gewoon van lekkere muziek? Schrijf je dan nu in voor het Sky Radio Music Panel. Als deelnemer van het panel ben jij namelijk even de dj van Sky. Jij bepaalt, samen met andere muziekliefhebbers, wat Sky gaat draaien!

Hoe werkt het?

Je zult van het Sky Radio Music Panel regelmatig via e-mail een uitnodiging krijgen om deel te nemen aan een online onderzoek. Op de speciale Sky Radio Music Panel-site beluister je de muziekfragmenten en kun jij jouw waardering voor de muziek geven. Wil je het nummer vaker horen, of ben je 'm juist helemaal zat? Welk rapportcijfer geef je het liedje? Jouw mening telt!

Sky Radio Hit Tip

Bij elk onderzoek selecteren we ook een 'Sky Radio Hit Tip'. Heeft dit nummer volgens jou de potentie om een hit te worden? Laat het ons weten en wie weet hoor je het nummer binnenkort op Sky.

Meld je nu aan!

Inloggen

Actieoverzicht


Swipe