Miss Montreal

Sanne Hans werd op 22 september 1984 geboren in Hardenberg. Ze groeide op in een muzikale familie en speelde in haar tienerjaren in vele bandjes in Zwolle en omgeving. Maar Sanne brak pas echt door toen ze begin 2008 als Miss Montreal met haar liedjes naar buiten trad.

Nederland leert Sanne in 2008 kennen door haar optreden in het tv-programma 'De Wereld Draait Door'. Haar optreden en droge humor maakt veel indruk bij de kijkers en al snel is het nummer op de Nederlandse radio te horen. Op 1 november 2008 komt de single 'Just A Flirt' de hitlijsten binnen om daar vervolgens drieëndertig weken in te blijven staan.

Debuutalbum

In de maanden die volgen blijft Sanne Hans zich ontwikkelen, als liedjesschrijver maar ook als performer. In februari van 2009 is er dan ook voldoende materiaal om een volwaardig debuutalbum op te nemen. 'Miss Montreal' verschijnt op 15 mei 2009 en levert drie geweldige singles op: 'This Is My Life', 'Seven Friends' en 'Addicted To Crying'.

Sanne Sound

Na dit succes wordt besloten om een eigen clubtournee te organiseren, die haar langs dertig zalen in Nederland brengt. Als absolute hoogtepunt verzorgt Sanne ook nog eens het voorprogramma van Coldplay in het Goffertpark voor maar liefst zeventigduizend bezoekers.

Sindsdien verrast ze vriend en vijand keer op keer met die authentieke typische "Sanne Sound", zoals op haar albums 'I Am Hunter' en 'The Home Recordings'. Ook op haar nieuwste album 'Irrational' is haar typische stemgeluid weer te horen. Met hits als 'Heavy Heart' en 'Say Heaven Say Hell' laat stotterende Sanne zich weer van haar allerbeste kant horen. We zijn nog lang niet uitgeluisterd als het om Miss Montreal gaat!

Actieoverzicht


Swipe