Justin Bieber

Zo sta je op YouTube, zo word je ontdekt door Usher en werk je samen Will.i.am, Nicki Minaj met Mariah Carey. Het overkwam Justin Bieber!

Biografie van Justin Bieber

Op 1 maart 1994 wordt Justin Drew Bieber geboren in Canada. Als kleuter begint hij al met het spelen van drum en gitaar, op zijn twaalfde zingt hij voor het eerst in het openbaar. Zijn moeder in zo onder de indruk van de zangkwaliteiten van haar zoon, dat ze een filmpje van een zingende Justin op YouTube plaatst.

Een medewerker van Island Def Jam, het platenlabel van zanger Usher, merkt de video op en laat Justin Bieber overvliegen naar Atlanta. Usher is onder de indruk en biedt Bieber in 2008 een platencontract aan. Niet veel later ligt het eerste album van Justin Bieber in de winkels!

Muziek Justin Bieber scoort goed

'My World' is de eerste cd van Justin Bieber, een album dat het vooral in Amerika goed doet dankzij de single 'One Time'. Zijn wereldwijde doorbraak volgt een jaar later met het album 'My World 2.0'. Mede dankzij de hit 'Baby', een samenwerking met rapper Ludacris, loopt ook (vrouwelijk) Nederland langzaam warm voor deze tienerster.

Eind 2011 volgt een bijzonder album: 'Under The Misletoe'. Deze kerst-cd scoort goed en levert de hits 'Mistletoe' en 'All I Want For Christmas Is You' (een samenwerking met Mariah Carey) op. Toch blijft het échte grote succes voor Justin Bieber in Nederland uit.

Justin Bieber's album 'Purpose' zorgt voor hits

Na een periode van rust komt Justin Bieber in 2015 terug met het album 'Purpose'. De eerste single 'What Do You Mean?' wordt al snel opgepakt door de radio en betekent de eerste nummer 1-hit voor Justin Bieber in Nederland. Ook de singles 'Sorry' en 'Love Yourself' bereiken de eerste plek in de Nederlandse Top 40. Alle Justin Bieber nummers lijken plotseling hits te worden, zijn albums verkopen beter dan voorheen en alles wat Justin Bieber zegt of doet haalt het nieuws.

Concerten en tickets van Justin Bieber

Al sinds zijn eerste optredens kan Justin Bieber rekenen op hordes fans, die zich ook wel 'Beliebers' noemen. Concerten van Justin Bieber zijn dan ook altijd binnen de kortste keren uitverkocht. In maart 2011 geeft hij zijn eerste concert in Nederland, waarvoor de tickets als warme broodjes over de toonbank gaan. Zijn tweede concert in Nederland, in 2013, zorgde wederom voor een run op tickets. In oktober 2016 staat hij in een bomvolle GelreDome in Arnhem. Kaarten voor deze Justin Bieber concerten zijn opnieuw allemaal uitverkocht. Het mag duidelijk zijn: Justin Bieber is hot in Holland!

Actieoverzicht


Swipe