Meer informatie over prijsvragen, Mijn Sky Radio, nieuwsbrieven en het Sky Radio Music Panel

Heb je problemen met inloggen voor Mijn Sky Radio, ontvang je de nieuwsbrief van Sky Radio niet, terwijl je dat wel wilt of probeer je je uit te schrijven voor de nieuwsbrief, maar lukt het niet? Lees dan eerst hieronder de uitleg over deze punten en meer. Klik op één van onderstaande titels om direct naar het juiste punt te springen.

1. Meedoen aan online prijsvragen

Er zijn twee manieren om mee te doen met een online prijsvraag op Skyradio.nl. De eerste manier is het makkelijkste: je vult op de actiepagina van de betreffende prijsvraag je gegevens in, kiest het juiste antwoord en klikt op verzenden. Hierbij worden jouw gegevens eenmalig opgeslagen, in relatie tot deze prijsvraag. Als je niet aangeeft ergens van op de hoogte te willen worden gehouden (zie hiervoor punt 3, 4 en 5), krijg je hooguit eenmalig een e-mail over de uitslag van de actie. Verder worden je gegevens nergens voor gebruikt.

De tweede manier om mee te doen aan een online prijsvraag is je eerst registreren bij Mijn Sky Radio. Wij slaan dan jouw gegevens op in een database, zodat je iedere keer dat je wilt meedoen aan een prijsvraag, alleen maar hoeft in te loggen met je e-mailadres en wachtwoord en dus niet alle gegevens uit het formulier steeds hoeft in te vullen. Dit is handig als je vaker meedoet met prijsvragen op Skyradio.nl. Als je eenmalig wilt meedoen met een prijsvraag, heeft registreren bij Mijn Sky Radio voor jou waarschijnlijk geen toegevoegde waarde. Wel krijg je nog meer voordelen door het registeren bij Mijn Sky Radio. Lees daarover meer hieronder in punt 2.

2. Mijn Sky Radio

Registreer je je voor Mijn Sky Radio, dan kun je heel eenvoudig meedoen met online prijsvragen. Daarnaast kun je de homepage helemaal naar jouw smaak aanpassen. Je kunt blokken op een andere plek zetten, inklappen of zelfs wegklikken. Als je de volgende keer weer inlogt, staan deze blokken weer naar jouw voorkeur.

Bovendien profiteer je met je Mijn Sky Radio-account van allerlei andere voordelen: je maakt extra kans bij geselecteerde acties en we reserveren een deel van de plekken bij showcases voor Mijn Sky Radio-leden. Daar komen regelmatig leuke extraatjes bij!

Registreren voor Mijn Sky Radio doe je hier.
Daarna inloggen om verder te kunnen gaan, doe je hier.

Heb je je ingeschreven voor Mijn Sky Radio, dan betekent dit niet dat je gelijk onze nieuwsbrief ontvangt. Daar moet je je apart voor opgeven (zie punt 4), tenzij je tijdens het registreren het volgende hebt aangevinkt: "Ik wil de wekelijkse nieuwsbrief van Sky Radio 101 FM ontvangen".

3. Nieuwsbrieven van sponsors

Als je meedoet aan een prijsvraag, kun je onderaan in het formulier een blokje aanvinken met (bijvoorbeeld) "Ik wil graag op de hoogte gehouden worden door Disney." Vink je dit aan, dan wordt jouw e-mailadres ingeschreven voor de nieuwsbrief van Disney en krijg je dus van de sponsor van die actie (in dit geval Disney) voortaan hun reguliere nieuwsbrieven. Uitschrijven hiervoor gaat dan ook via de sponsor zelf, dit gaat niet via Sky Radio.

4. Sky Radio Nieuwsbrief

Aanmelden voor de wekelijkse nieuwsbrief van Sky Radio (wekelijks verzonden op vrijdagochtend, half negen, af en toe speciale actiegerelateerde extra mailings) gaat ofwel via deze link: http://www.skyradio.nl/nieuwsbrief of door het blokje "Ik wil de wekelijkse nieuwsbrief van Sky Radio 101 FM ontvangen" in een formulier binnen een prijsvraag aan te vinken.

Afmelden voor deze wekelijkse nieuwsbrief kan via http://www.skyradio.nl/nieuwsbrief. Lukt het afmelden niet? Stuur dan een e-mail naar info@skyradio.nl en vermeld hierbij het e-mailadres waarmee je je probeert uit te schrijven.

Ook al ben je abonnee voor de Sky Radio Nieuwsbrief, dan ben je nog niet geregistreerd bij Mijn Sky Radio. Dit zijn losstaande databases. Hier moet je je voor registreren, zie punt 2.

Je kunt je bij een prijsvraag ook opgeven voor mailings van partners van Sky Radio. De reguliere Sky Radio Nieuwsbrief en partnermailings zijn twee losstaande bestanden. Als je dus voor de wekelijkse Sky Radio nieuwsbrief bent uitgeschreven, kan het zijn dat je nog wel partnermailings ontvangt. Zie hieronder voor meer informatie.

5. Sky Radio Partnermailings

Heb je bij deelname aan een prijsvraag ooit "Ik wil aanbiedingen van geselecteerde partners van Sky Radio 101 FM ontvangen." aangevinkt, dan ben je ingeschreven voor mailings van partners van Sky Radio. Deze mailings worden niet bij Sky Radio zelf verstuurd en worden gebruikt voor mailings met aanbiedingen en enquêtes. Wil je je hiervoor uitschrijven? Dat kan hier: http://www.skyradio.nl/partnermail.

6. Music Panel

Je kunt je op Skyradio.nl ook opgeven voor het Music Panel. Je krijgt dan van het Sky Radio Music Panel regelmatig via e-mail een uitnodiging om deel te nemen aan een online onderzoek over de muziek van Sky Radio. Op de speciale Sky Radio Music Panel-site beluister je de muziekfragmenten en kun jij jouw waardering voor het nummer geven. Aanmelden voor het Sky Radio Music Panel doe je hier.

Ondanks dat je voor het Music Panel een wachtwoord moet opgeven, betekent het niet dat je dat wachtwoord dan ook kunt gebruiken voor Mijn Sky Radio. Hiervoor zul je je apart moeten registreren, zie punt 2.

7. Privacyverklaring

Sky Radio 101 FM vindt het belangrijk om jouw gegevens met alle zorgvuldigheid en vertrouwelijkheid te behandelen. Lees hier de privacyverklaring.

Actieoverzicht


Swipe