Sky Radio 101 FM

Lady Gaga naar de Ziggo Dome

29 januari 2014

Lady Gaga voegt een uitgebreide Europese tournee toe aan haar artRAVE: The ARTPOP Ball tour. Hiermee doet de zangeres op 24 september ook Nederland aan!

Na de eerdere aankondiging van de tournee in Amerika en Canada, is bekend geworden dat het Europese deel van de Lady Gaga's artRave: The ARTPOP Ball deze herfst zal beginnen in Antwerpen, met daaropvolgend concerten in Amsterdam, Denemarken, Noorwegen, Zweden, Duitsland, Groot-Brittannië, Frankrijk, Tsjechië, Oostenrijk, Italië, Portugal, Spanje en Zwitserland.

Kaarten voor artRave: The ARTPOP Ball zullen vanaf 8 februari in de verkoop gaan. Leden van Littlemonsters.com kunnen al in de voorverkoop tickets bemachtigen, vanaf woensdag 5 februari 9.00 tot vrijdagochtend 7 februari 9.00 uur.

Voor de concertreeks die het daaropvolgende weekend in de verkoop gaat, vanaf vrijdag 14 februari tot en met maandag 17 februari, kunnen leden vanaf dinsdag 11 tot en met donderdag 13 februari in de voorverkoop terecht. Er is er een restrictie van maximaal vier kaarten per lid en de kaarten worden verkocht zolang de voorraad strekt.

Deel deze pagina: |

Advertentie

Koop je favoriete Beats By Dr. Dre koptelefoon bij Zalando

Luister naar Sky Radio 101 FM

Sky Radio 101 FM Artiest Track titel


De digitale stations van Sky Radio

Heart to Heart
Sky Radio Lovesongs James Blunt Heart to Heart
Sky Radio Hits Naughty Boy La La La
Close Your Eyes
Sky Radio Lounge Faberge Close Your Eyes
September 1999
Sky Radio 90's Earth Wind & Fire September 1999
Ai Se Eu Te Pego
Sky Radio Summerhits Michel Telo Ai Se Eu Te Pego