Weekoverzicht week 23

Een week vol drukte en activiteiten achter de rug of gewoon even het internet met rust gelaten? Dit heb je gemist!

11 juni 2017 - Dit speelde zich afgelopen week af in de muziekwereld.

Hilarische Carpool Karaoke met Ed Sheeran

De zanger kroop op de bijrijdersstoel van James Corden en haalde alles uit de kast op de Britse snelwegen. Zo brachten ze niet alleen tweestemmig zijn grootste hits ten gehore, Sheeran blijkt nog een verborgen talent te hebben. In een Malteser-challenge liet hij zien 55(!) chocolaatjes in zijn mond te kunnen stoppen!

Justin Bieber in de studio met David Guetta

De twee artiesten zijn samen de studio ingedoken met de single '2U' als resultaat. Voor de videoclip wisten ze niemand minder dan de Victoria's Secret Angels te strikken. Ook de Nederlandse Romee Strijd danst op het nieuwe nummer van Bieber.

Harry Styles komt weer naar Nederland

Nadat zijn concert voor november razendsnel was uitverkocht, heeft ze zanger nog een datum voor een show in het voorjaar toegevoegd aan zijn tour. Op 14 maart staat Harry Styles in de Ziggo Dome. De kaartverkoop gaat vrijdag van start.

Robbie Williams doet boekje open

Na twaalf jaar brengt de zanger wederom een biografie uit. "Ik ben blij om aan te kondigden dat mijn officiële biografie 'Reveal', het vervolg op 'Feel' binnenkort uitkomt!", verklaart Williams op Twitter. Ook dit boek is geschreven door Chris Heath. Naar verwachting komt de biografie in september uit.

Ariana Grande brengt 'Somewhere Over The Rainbow' uit

De 23-jarige zangeres zong het wereldberoemde lied uit de film The Wizard of Oz zondag aan het einde van het Manchester One Love-concert voor de ogen van een 50.000-koppig publiek en tientallen miljoenen tv-kijkers over de hele wereld. Tijdens het nummer moest ze een keer pauzeren omdat ze overladen werd door emoties. Na de show smeekten fans van Ariana om het nummer uit te brengen en daar heeft ze nu gehoor aan gegeven. De opbrengst van het nummer gaat volledig naar de slachtoffers van de aanslag.

Actieoverzicht


Swipe