Waylon voor Nederland naar Songfestival?

In een video, die weinig aan de verbeelding overliet, wordt onthuld wie dit jaar ons land zal vertegenwoordigen bij het Songfestival.

9 november 2017 - In de video leidt een getatoeëerde man die naar waarschijnlijk een baard heeft, de kijker door zijn woning waar de vorige avond duidelijk een feestje heeft plaatsgevonden. De 'mystery man' brengt onder meer een tv in beeld met The Voice of Holland, een hond die verdacht veel op die van Waylon lijkt, een piano en een verzameling aan gitaren. Ook zijn kenmerkende hoed komt even in beeld.

Toch bevestigde AVROTROS nog niet dat het daadwerkelijk om Waylon gaat. Naar verwachting volgt de bekendmaking van de definitieve deelnemer aan het Eurovisiesongfestival snel. Eerder deed Waylon al eens mee in zijn formatie met Ilse DeLange als The Common Linnets. Het duo behaalde toen de tweede plek.

Dit jaar doen er 42 deelnemers mee. Vorig jaar reisde OG3NE af naar Kiev, maar toen ging Portugal er met de eerste plek van door. Daarom vindt dit jaar de 63e editie van het Songfestival plaats in Lissabon op 12 mei. De halve finales worden op 8 en 10 mei uitgezonden.

Het Songfestival is op 12 mei, de halve finales zijn op 8 en 10 mei.

Actieoverzicht


Swipe