Wat voert Taylor Swift in haar schild?

Eerst verwijderde ze al haar social media activiteiten om vervolgens een vage video te delen. Nu zou de titel voor haar nieuwste single gelekt zijn!

22 augustus 2017 - Maandag doorbrak Taylor Swift de radiostilte door een video van een eclipse via social media te verspreiden. Daarbij vermeldde ze echter geen boodschap. Bad Blood-regisseur Joseph Khan deelde de video wel met een tekst.

"Over 30 minuten zal Taylor Swift als teken van kracht de zon uitdoven", refereerde hij naar een zonsverduistering die plaats zou vinden. Toch verscheen er nog niets online bij de zangeres, behalve de korte video. Fans speculeren over een nieuwe single, een album en zelfs een tournee. Alleen op Facebook werd het clipje al 2,7 miljoen keer bekeken.

De kennisbank Genius deelde echter - in een nu verwijderd bericht - dat er een track officieel onder de naam van Taylor geregistreerd is en wel met de naam 'Timeless'. Bovendien kwamen haar laatste drie albums ook in augustus uit.

Haar laatste album stamt inmiddels uit 2014. De opvolger van '1989' wordt haar zesde studio-album. De zangeres kwam wel onlangs in het nieuws nadat ze een rechtszaak won tegen radio-dj David Mueller die schuldig werd bevonden nadat hij Swift ongewenst betastte.

UPDATE: Inmiddels heeft ze een verlengde versie van het filmpje gedeeld, daarop is duidelijk dat er een slang in zit.

Actieoverzicht


Swipe