Treedt Justin Timberlake op tijdens Super Bowl?

De speculaties zijn in volle gang! De zanger is één van de namen die genoemd wordt om op te treden tijdens de pauze van de finale van de footballwedstrijd.

28 september 2017 - Het is een felbegeerde plek waar artiesten maar wat graag hun zangkunsten laten horen. Justin Timberlake is de belangrijkste kandidaat voor het optreden in de pauze van de Super Bowl komende winter. Hij zou al in vergevorderd gesprek zijn met footballbond NFL.

Het zou niet de eerste keer zijn dat hij op het podium staat tijdens de finale van de Amerikaanse footballcompetitie. In 2004 trad hij samen op met Janet Jackson, waarbij tijdens de show haar ontblote borst kort te zien was. Het incident werd later omgedoopt tot 'nipplegate' en zorgde ervoor dat de optredens nu met een paar seconden vertraging worden uitgezonden, zodat de regie op controversiële momenten kan ingrijpen.

Janet bekende later dat de stunt gepland was, maar dat Justin pas vlak voor hij het podium betrad werd ingelicht dat zij het tepelsieraad dat ze droeg, aan 144 miljoen kijkers van de show zou laten zien.

Protest

Eerder al gingen geruchten dat Jay-Z zou hebben bedankt voor de beroemde 'halftime show' uit respect voor footballspeler Colin Kaepernick. Die weigerde vorig jaar tijdens het volkslied voor een wedstrijd rechtop te staan, uit protest tegen de manier waarop er in de VS wordt omgegaan met de Afro-Amerikaanse bevolking.

De 52e Super Bowl wordt gespeeld op 4 februari in Minneapolis.

Bron & beeld: ANP

Actieoverzicht


Swipe