The Chainsmokers delen tracklist nieuwe album

​Goed nieuws voor fans van The Chainsmokers! Het Amerikaanse dj-duo heeft vandaag alle songtitels van hun debuutalbum bekendgemaakt!

14 maart 2017 - De heren maakten het nieuws bekend door een foto van de tracklist van ‘Memories… Do Not Open’ te plaatsen op social media. Op Twitter volgden verschillende mysterieuze berichten over het nieuwe album, waaronder de boodschap dat we ‘het onverwachte moeten verwachten’.

De eerste verassing van het nieuwe album zit al in de inhoud van de tracklist. Het valt op dat de hit ‘Closer’ geen plekje heeft gekregen op de plaat. Gelukkig staat er genoeg ander materiaal op om fans tevreden te houden. Zo is het nummer ‘Something Just Like This’, die het Amerikaanse dj-duo onlangs met de band Coldplay uitbracht, wel te vinden op de tracklist van ‘Memories… Do Not Open’.

Het debuutalbum komt op 7 april uit. De release wordt gevolgd door een wereldwijde tour. Helaas komen The Chainsmokers daarmee niet naar Nederland, maar niet getreurd: op 29 juni staan ze bij onze zuiderburen op Rock Werchter!

Actieoverzicht


Swipe