Taylor Swift onthult video met Ed Sheeran en Future!

Afgelopen november kondigde de zangeres haar samenwerking met de twee artiesten al aan en nu is de clip voor 'End Game' er! Bekijk 'm hieronder.

12 januari 2018 - Vrijdag deelde Taylor Swift haar nieuwste videoclip met de wereld. In de video is te zien hoe de zangeres de wereld rondreist om te feesten met Ed Sheeran en Future. Zo is ze te zien op een motor, danst ze op een groot jacht in Miami en duikt ze een karaokebar in Tokyo in. Ook Londen wordt onveilig gemaakt.

Alle locaties uit de video zijn gebaseerd op plekken waar ze met haar vriend Joe Alwyn is geweest. Ook de twee sterren met wie ze samenwerkt zijn te zien in de clip. Met rapper Future rijdt de Amerikaanse zangeres rond in een dure auto en met Ed Sheeran drinkt ze de nodige drankjes. Ook voor deze video riep ze de hulp in van regisseur Joseph Kahn, met wie ze eerder al samenwerkte voor haar hits 'Bad Blood', 'Blank Space' en 'Wildest Dreams'. 

'End Game' verscheen in december op het album 'Reputation' van Taylor. Eerder verschenen er al videoclips van de nummers 'Look What You Made Me Do' & 'Ready For It'. Bekijk de nieuwste clip hieronder!

Actieoverzicht


Swipe