Taylor Swift in de studio met Ed Sheeran!

Voor haar nieuwste album schakelde de zangeres de hulp in van Brit én van rapper Future! Vrijdag wordt 'Reputation' onthuld.

8 november 2017 - Taylor Swift onthulde dinsdag de tracklist van het album waarvan al vier singles zijn uitgekomen: 'Look What You Made Me Do', 'Ready For It', 'Gorgeous' en de meest recente 'Call It What You Want'. Voor het nummer 'End Game' dook ze de studio in met goede vriend Ed Sheeran en rapper Future. 

Taylor onthulde ook al de albumcover via social media. Daarop is te zien dat zij als enige als uitvoerend producent vermeld wordt van de vijftien nummers. Het is het eerste album waarvoor ze die rol alleen op zich heeft genomen.

Blogger Perez Hilton werd dinsdagavond nog flink op zijn vingers getikt toen hij de achterkant van de albumhoes deelde via Twitter. Zijn persoonlijke account werd tijdelijk uit de lucht gehaald naar klachten van Team Swift over de gelekte hoes. Perez beweert in een video alleen het album - waarvan de foto door vele fans werd gedeeld - te willen promoten. 

Bron & beeld: ANP

3 days until #reputation

Een bericht gedeeld door Taylor Swift (@taylorswift) op

Actieoverzicht


Swipe