Shakira verzet Europese tour

Door een bloeding in haar stembanden heeft de zangeres haar geplande Europese tour moeten afzeggen.

14 november 2017 - Shakira laat in een verklaring weten dat in oktober de gezondheidsklachten aan haar stembanden zijn ontstaan. Als gevolg van de bloeding aan haar stembanden kan ze voorlopig niet optreden. 

Vorige week liet ze weten dat haar shows in Keulen, Parijs, Antwerpen en Amsterdam niet doorgingen vanwege haar stemproblemen. En nu blijkt waarom. "Mijn nachtmerrie is nog niet afgelopen", laat Shakira nu weten. "Op dit moment probeer ik er alles aan te doen om volledig te herstellen." 

Dat betekent dat de zangeres voorlopig niet in actie kan komen. Op doktersadvies moet ze enkele weken rust nemen. "In alle jaren dat ik zing, heb ik nog nooit zo'n situatie meegemaakt." Shakira laat zich weten rot te voelen tegenover de mensen die een kaartje hebben gekocht voor een show. "En ook voor mijn zestig man sterke team dat dag en nacht en tot het laatste moment heeft geholpen om de beste show van mijn carrière samen te stellen."

Vervangende shows

Haar El Dorado tour moet in 2018 alsnog doorgaan. Data worden op een later moment bekendgemaakt. Prijswinnaars van de Sky Radio winactie worden tijdig op de hoogte gebracht. De gewonnen tickets blijven geldig voor de nog onbekende vervangende data.

Actieoverzicht


Swipe