Ook P!NK en Taylor steunen slachtoffers Harvey

Vele Amerikaanse sterren schieten te hulp nadat inwoners van Houston zijn getroffen door orkaan Harvey.

4 september 2017 - P!NK doneerde maar liefst 500.000 dollar (422 duizend euro) aan het Rode Kruis dat de slachtoffers hulp biedt. De afdeling van de liefdadigheidsorganisatie in Los Angeles uitte hun dank voor haar vrijgevigheid via social media”. “We hebben een voorkeur voor rood, maar roze is ook geweldig!”, grapten de medewerkers van Red Cross Los Angeles.

Taylor Swift doneerde op haar beurt haar geld aan de voedselbank en Houston, de stad die zwaar werd getroffen door Harvey. De moeder van de zangeres studeerde ooit in de Texaanse stad, dus besloot ze de lokale liefdadigheidsinstelling te steunen. Hoeveel Taylor overmaakte, is niet bekendgemaakt. De Houston Food Bank spreekt op Facebook van een “zeer grote donatie”.

Eerder al riep Kevin Hart op te doneren door sterren te nomineren. Onder meer de Kardashians (500.000 dollar), Chris Brown (100.000 dollar) en Dj Khaled (25.000 dollar) gaven gul aan de goede doelen die opkomen voor de slachtoffers van de orkaan. Leonardo DiCaprio gaf zelfs 1 miljoen dollar om Houston weer op de been te krijgen.

Bron: ANP

Actieoverzicht


Swipe