Miley Cyrus heeft spijt van Wrecking Ball video

De zangeres slaat een nieuwe weg in met haar nieuwe single Malibu, maar vreest dat ze haar losbandige imago door eerdere naakte videobeelden, niet kwijtraakt.

17 mei 2017 - Miley Cyrus is bang dat mensen haar altijd zullen blijven herinneren van de videoclip van Wrecking Ball, waarin ze naakt op een sloopkogel zat. De clip werd destijds geregisseerd door de beruchte fotograaf Terry Richardson, die overigens regelmatig in opspraak is gekomen door zedenzaken.

Cyrus gaf in de Zach Sang Show aan spijt te hebben van de videoclip. "Ik blijf altijd dat naakte meisje op een sloopkogel", verklaarde de zangeres tijdens een spel in de talkshow. "Ik had moeten bedenken dat het me altijd zou achtervolgen. Het is mijn grootste nachtmerrie, dat die clip wordt afgespeeld op mijn begrafenis."

Inmiddels heeft Cyrus naar eigen zeggen het roer volledig omgegooid, niet alleen op muzikaal gebied. Zo is ze terug bij haar ex-verloofde Liam Hemsworth en is ze gestopt met blowen. Haar nieuwe single laat ook een ander geluid horen, waarvoor ze slechte invloeden - bepaalde mensen en drugs - uit de weg ging. "Ik wil super scherp en helder zijn want ik weet precies wat ik wil bereiken."

Vorige week onthulde Miley haar nieuwste videoclip bij het nummer Malibu, waarin het een stuk rustiger aan toe gaat.

Actieoverzicht


Swipe