Miley Cyrus doet komische cover van Ed Sheeran

​De zangeres was op bezoek bij Jimmy Fallon en moest de geestige Google Translate-versie van bekende hits ten gehore brengen.

16 juni 2017 - Miley Cyrus moest het spits van de hilarische reeks afbijten met 'Shape Of You', de wereldwijde hit van Ed Sheeran. Dit nummer werd in de slecht vertaalde versie omgedoopt tot 'You Body's Curves'. Ook Jimmy Fallon zelf liet zich van zijn beste kant horen, hij stak onder meer 'Super Freak' van Rick James in een nieuw jasje, met de titel 'Really Weird'.

De twee bundelden hun krachten om een nieuwe versie van 'Ain't No Mountain High Enough' van Marvin Gaye ten gehore te brengen. De klassieker werd vertaald tot 'Landforms don't Prefer To Get High'. 'Een droom die uitkomt', grapte de zangeres toen Fallon haar uitnodigde voor het duet.

Eerder deze week zette Miley en Jimmy al een metrostation op z'n kop. Ondanks hun 'opvallende' vermommingen had het publiek niet door dat Cyrus en Fallon het nummer Jolene vertolkten. Toen de twee hun pruik afdeden ging het publiek los.

Actieoverzicht


Swipe