Lady Gaga biedt hulp aan slachtoffers orkaan Harvey

Met haar Born This Way-Foundation schiet de zangeres mensen te hulp die slachtoffer zijn geworden van de orkaan die Texas verwoestte.

4 december 2017 - Lady Gaga besloot zelf de armen uit de mouwen te steken en ging in een witte overall en met gereedschap aan het werk om het verwoeste huis van eigenaresse Pamela te slopen. Dit deed de Amerikaanse zangeres voorafgaand aan haar optreden in Houston. 

Gaga wist met haar sympathieke actie de harten van vele Amerikanen te verwarmen. Haar Born This Way-Foundation, steunt dit project. De goede doelen stichting van Gaga zet zich in voor de geestelijke gezondheid en een veilige omgeving voor met name jongeren.

De zangeres deelde zelf beelden via sociale media van haar liefdadigheidsactie. Daarmee riep ze mensen meteen op om een donatie te doen voor de getroffenen van de orkaan.

Bron: ANP

Before the #JoanneWorldTourHouston tonight me and @btwfoundation teamed up with @teamrubicon to do some demolition due to water damage and mold remediation in Pamela’s house from Hurricane Harvey. We want to help make #HoustonStrong. And we love Pamela! ❤️

Een bericht gedeeld door Lady Gaga (@ladygaga) op

Actieoverzicht


Swipe