Komt Liam Payne binnenkort ook met een soloalbum?

Yes! Na Harry Styles lijkt nu ook Liam Payne met een soloplaat te komen! Sinds de One Direction-zanger vader is geworden, is hij erg actief op social media en hint hij volop naar een mogelijk nieuw album.

19 april 2017 - Payne plaatste deze week verschillende foto’s op Instagram met opvallende bijschriften. Zo postte hij onder andere een foto van hemzelf zittend op een grote auto met daarbij de tekst ‘The Waiting Game…’. In de reacties laten de fans weten ervan overtuigd te zijn dat de eerste soloplaat binnenkort uitkomt. Liam zelf laat echter nog niets los.

De kersverse vader is het laatste One Direction-bandlid dat nog geen solomateriaal heeft uitgebracht. Uit de berichten op social media blijkt dat Liam momenteel in Los Angeles zit, gescheiden van zijn vriendin Cheryl en zijn pasgeboren zoon. Volgens fans nog een aanwijzing dat de zanger druk bezig is met zijn nieuwe album…

De geruchtenmachine draait dus op volle toeren. Wij hopen in ieder geval dat de verhalen waar zijn en dat we snel kunnen genieten van een nieuwe plaat! 

Actieoverzicht


Swipe