Kesha's nieuwe album gelekt!

Het langverwachte album zou pas over twee dagen uitkomen, maar nu blijkt de muziek al online te staan zonder haar medeweten.

10 augustus 2017 - Kesha deelde enkele uren geleden nog doodleuk dat ze nog twee aftelt voor ze haar nieuwe materiaal bekendmaakt. Toch blijkt volgens Billboard haar nieuwe album 'Rainbow' al gelekt te zijn.

De zangeres bracht onlangs de eerste single uit 'Praying' en liet daarna al twee andere nieuwe nummers horen van haar aankomende album. 'Rainbow' is haar eerste album in vier jaar. Het duurde zolang voordat Kesha met nieuwe muziek kon komen doordat ze al ruime tijd verwikkeld is een rechtszaak met haar voormalig producent Dr. Luke.

Ze beschuldigt hem van emotioneel en seksueel misbruik en weigert daarom met hem samen te werken, ondanks een nog lopend contract. De rechtszaak is nog niet afgerond, maar toch besloot ze nieuw materiaal uit te brengen. "Deze plaat heeft vrij letterlijk mijn leven gered. Ik hoop dat jullie dat kunnen horen en hem leuk vinden. En ik hoop dat het mensen helpt."

Voor Rainbow werkte Kesha samen met een keur aan artiesten. Zo zijn onder anderen Dolly Parton en Eagles Of Death Metal te horen op de plaat, het derde studioalbum van de zangeres.

Bron: ANP

Actieoverzicht


Swipe