Kesha scoort nummer 1 album in Verenigde Staten!

De zangeres weet met haar nieuwste album 'Rainbow' de eerste plek te behalen in haar thuisland en deelt een emotioneel dankwoord.

22 augustus 2017 - Het is het tweede album dat op de eerste plek binnenkomt in de Billboard 200. Een bijzonder project voor Kesha, die na vijf jaar eindelijk weer een album uitbracht doordat ze verwikkeld is in een rechtsstrijd met haar (voormalig) producer Dr. Luke. 

De zangeres uitte haar dankbaarheid op Facebook. "Ik ben zo dankbaar en zo gelukkig en... sprakeloos. Dank je wel!", opende Kesha haar dankwoord. "Er waren zoveel dagen dat mijn muziek een verwerkingsmechanisme was voor mijn gevoelens."

Ze hoopt dat eenieder die haar boodschap leest weet dat ze de kracht hebben om emoties om te zetten in kunst en daarmee de wereld te bereiken. "Als ik het kan, kun jij het ook. Bedankt animals dat jullie bleven geloven dat deze dag zou komen en het waarmaakten."

In de eerste week werden er al 116.000 exemplaren van 'Rainbow' verkocht. Kesha's laatste album uit 2012 kwam destijds binnen op de zesde plek. Haar eerste album, 'Animal' belandde in 2010 ook al op de eerste plaats.

Beeld: ANP

Actieoverzicht


Swipe