Katja en Freek versieren de mooiste kerstboom!

Het koppel streed in de bomenwedstrijd voor Return to Sender en ging er met de winst vandoor tijdens Sky Radio Christmas Tree for Charity!

7 december 2017 - Katja Schuurman en haar vriend Freek van Noortwijk werden door juryleden Fred van Leer en Jamai Loman verkozen tot de winnaars van de negende editie van het event. Door hun kerstboom, compleet versierd in stijl van hun goede doel ‘Return To Sender’, kreegt het koppel de felbegeerde hoofdprijs uit handen van de Sky Radio Kerstman: 50.000 euro aan zendtijd voor het goede doel.

“Ik ben heel erg blij dat we hebben gewonnen. Het is zo leuk dat ik radioluisteraars kan vertellen over Return To Sender en ons geloof in de kracht van eerlijke producten. Deze prijs komt echt goed terecht'', reageerde een dolblije Katja.

Teams

Nicolette Kluijver presenteerde de Sky Radio Christmas Tree for Charity actie met de hulp van de Sky Radio Kerstman. Juryleden Fred van Leer en Jamai Loman namen de bomen onder de loep van de teams. 

Naast Katja Schuurman en Freek van Noortwijk streden ook Tim Douwsma en Levi van Kempen (Kika), Pip Pellens en Gaby Blaaser (Plan Nederland), Marlijn Weerdenburg en Sanne Vogel (KWF Kankerbestrijding), Kees Tol en Toprak Yalçiner (Dance4Life), Esmée van Kampen en Sarah Chronis (Save The Children), Vajèn van den Bosch en Tommie Christaan (Stichting Semmy) en Mascha Feoktistova (Beautygloss) en Gregor van Vlierden (de Dierenbescherming) voor de hoofdprijs.

De actie

Sky Radio’s Christmas Tree For Charity is een actie die Sky Radio al negen jaar organiseert. Bekende Nederlanders versieren in 25 minuten een kerstboom en kunnen daarmee zendtijd winnen voor het goede doel waar zij ambassadeur van zijn.

🎄🎄🎄Joepie!! Gewonnen!!! 50.000 euro aan reclamezendtijd voor @returntosender_nl #returntosender bij @skyradio101fm We zijn superblij! Nu kunnen we iedereen in Nederland vertellen dat ze de mooiste dingen kunnen kopen op www.returntosender.nl Bijvoorbeeld cadeautjes voor deze kerst! 🎄#kerst #christmas #christmastree #cadeau #presents

Een bericht gedeeld door Katja Schuurman (@katjaschuurman) op

Actieoverzicht


Swipe