Harry Styles en James Corden zingen erop los

​De zanger deed allerlei bekentenissen toen hij aanschoof in de auto van James Corden en bracht flink wat nummers ten gehore.

19 mei 2017 - De zanger schoof aan in de auto van James Corden voor het populaire Carpool Karaoke-segment van de Late Late Show. Harry Styles liet hij weten dat moet huilen van een goed optreden en dat zijn favoriete romantische komedie The Notebook is.

Nu Styles heeft geproefd van de filmwereld door zijn rol in Dunkirk, dus daagde Corden hem uit klassieke scènes na te spelen uit Notting Hill en de Titanic. Ook mogen de muzikale impressies niet ontbreken. Het duo deinst niet terug om Hey Ya van Outkast ten gehore te brengen, naast het romantische duet van Lionel Richie en Diana Ross: Endless Love.

Uiteraard komen ook diverse nummers van Harry's debuutalbum - getiteld Harry -  aan bod tijdens de autorit. Onder meer Sign of the Times en Sweet Creature kunnen rekenen op luidkeels meegezongen versie. Styles nam bovendien al de hele week plaats in de studio van Corden om zijn talkshow bij te wonen.

Actieoverzicht


Swipe