Ellen Hoog en Naomi van As draaien eerste kerstplaat!

Het kerstseizoen is begonnen bij Sky Radio! Aan voormalig hockeysters en kerstliefhebbers Ellen Hoog en Naomi van As de eer om de eerste kerstplaat van het online radiostation Sky Radio Christmas te starten.

2 oktober 2017 - Samen met de kerstman kondigen de twee vanuit de Sky Radio studio hun favoriete kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ van Mariah Carey aan. Naomi van As: "Ik ben gek op kerst en ik kan niet wachten tot het zover is. De verwarming aan, overal lampjes, lekker eten en drinken met familie en vrienden en natuurlijk Mariah Carey. Haar kersthit ‘All I Want For Christmas Is You’ geeft het ultieme kerstgevoel.” 

Ook Ellen is groot fan: “We kunnen er niet genoeg van krijgen. We draaien deze hit overal, het hele jaar door. Het is een hele eer dat we door de kerstman werden uitgenodigd om de opening van het kerstseizoen bij Sky Radio te mogen verzorgen met ons favoriete kerstnummer!”, aldus Ellen Hoog.

Traditie

“Het is inmiddels traditie geworden bij Sky Radio dat we het kerstseizoen in de eerste week van oktober aftrappen met de lancering van ons Christmas Station op DAB+ en alle online kanalen. Kerst is de leukste tijd van het jaar en vanaf nu komt in ieder geval de sneeuw al uit je speakers”, aldus Uunco Cerfontaine, Radio Director Sky Radio.

Traditiegetrouw kunnen kerstfans vanaf begin oktober voor 24/7 non-stop kersthits terecht bij het online radiostation Sky Radio Christmas. Sky Radio Christmas is overal te ontvangen op DAB+, Skyradio.nl en via de Sky Radio App.

Actieoverzicht


Swipe