Ed Sheeran te gast bij Carpool Karaoke

Lady Gaga, Justin Bieber, Madonna: het Carpool Karaoke lijstje wordt elk jaar langer en indrukwekkender. Toch zijn er een aantal artiesten die James Corden nog graag een lift wil geven. Bovenaan dat lijstje staat: Ed Sheeran.

10 januari 2017 - Als we Ed Sheeran mogen geloven is hij binnenkort te bewonderen in James Corden's Carpool Karaoke. De zanger heeft al drie jaar contact met de talkshowhost, maar tot op heden is het er nog nooit van gekomen dat de twee een muzikaal rondje gingen rijden. 

Maar, als het aan Ed ligt duurt dat niet lang meer! In een interview bevestigt de zanger dat hij dit jaar nog te zien is in de auto bij James Corden. De zanger verklapt nog wel een juicy detail. De Amerikaanse talkshow host wilde namelijk dat Ed de allereerste officiële gast in Carpool Karaoke zou zijn. Maar Ed vond dit te vroeg en sloeg het aanbod af.

De eer van de eerste gast ging later naar Mariah Carey. Ben jij ook al benieuwd naar het optreden van Ed in de auto? Bekijk het interview met Ed hieronder. 

Actieoverzicht


Swipe