Ed Sheeran in duet met Beyoncé!

De Brit heeft zijn laatste single 'Perfect' opnieuw uitbracht met een wel heel bijzondere samenwerking! Luister het nummer hieronder.

1 december 2017 - Ed Sheeran bracht onlangs de videoclip uit voor zijn single 'Perfect', maar heeft het nummer nu alweer in een nieuw jasje gegoten. De zanger wist niemand minder dan Beyoncé te strikken voor de vernieuwde versie van de hit.

Fans van beide artiesten reageren laaiend enthousiast op de samenwerking. Het is overigens niet voor het eerst dat de wereldsterren samen te horen zijn, de twee zongen al eens samen bij de Grammy's in 2015 en het Global Citizen Fesitval. Bij die laatste brachten ze 'Drunk in Love' ten gehore.

Toch was het een onwerkelijk moment voor Sheeran dat Beyoncé 'ja' zei op hun duet. Ed zou 'Perfect' akoestisch op zijn gitaar hebben gespeeld voor Beyoncé, waarna ze meteen verliefd was op het nummer. Om middernacht kwam het nummer uit. 

De twee worden zelfs al genoemd als potentiële zangers voor hét huwelijk van volgend jaar, van prins Harry en Meghan Markle! Hoor hieronder hoe dat zou klinken.

Actieoverzicht


Swipe