Ed Sheeran en James Corden samen gespot

Ed Sheeran mag dan wel een vriendin hebben, maar de zanger heeft afgelopen Valentijnsdag gewoon samen met James Corden doorgebracht! In een auto… En dat betekent natuurlijk maar één ding: een nieuwe Carpool Karaoke!

16 februari 2017 - Hoewel al langer bekend was dat Ed een ritje met James zou gaan maken, werden we wel heel blij van het nieuws dat de twee afgelopen dinsdag daadwerkelijk samen waren gespot in Los Angeles!

De grote vraag is natuurlijk welke hits er in de Carpool Karaoke met Ed allemaal voorbij gaan komen. Zijn nieuwe nummers ‘Shape Of You’ en ‘Castle On The Hill’ of toch oude klassiekers als ‘The A Team’ en ‘Thinking Out Loud’? Één ding is in ieder geval zeker: Ed en James samen in een auto is gegarandeerd succes!

Het is nog niet bekend wanneer de nieuwe video met Sheeran uitkomt. De Britse popzanger voegt zich in ieder geval aan een indrukwekkend rijtje Carpool Karaoke-artiesten toe. Grote sterren als Bruno MarsLady Gaga, Justin Bieber en de mannen van One Direction gingen hem namelijk al voor!  

Check de video hier.

Actieoverzicht


Swipe