Ed Sheeran bemoeit zich niet met ruzie Taylor en Katy

De zanger houdt zich ver buiten het drama dat zich afspeelt tussen Taylor Swift en Katy Perry.

19 juni 2017 - Ed Sheeran hoeft zijn goede vriendin helemaal niet te verdedigen in haar ruzie met Katy Perry, beweert hij. "Dat heeft ze helemaal niet nodig", verklaarde hij tegenover People. "Ik denk ook dat wraaknummers niks nieuws zijn, die zijn er altijd al geweest."

De vete tussen Swift en Perry ontstond toen danseressen van Swift met Perry op tour wilden. Taylor zou vervolgens het nummer 'Bad Blood' geschreven hebben over Katy. Bovendien stelde Taylor haar muziek weer beschikbaar via streamingdiensten, op de dag dat Katy haar album uitbracht. Mét succes, want haar bestaande nummers scoorden wederom en duwde het nieuwe materiaal van Perry terug.

Katy heeft op haar beurt het nummer 'Swish Swish' uitgebracht. Toch is zij bereid de strijdbijl te begraven. Zo paste ze de  tekst van het nummer al aan tijdens een optreden. "Ik wens haar het beste en ik vind haar een geweldige songwriter. We zijn het misschien niet altijd met elkaar eens maar ik zou graag samenkomen in liefde, vergiffenis, begrip en compassie."

Beeld: Brunopress

Actieoverzicht


Swipe