Dotan op tour door Europa

Met een kersverse single uit komt er nog meer goed nieuws van de zanger: Dotan gaat in oktober een maand lang op solotour door Europa.

19 mei 2017 - De zanger maakte via zijn website bekend welke steden hij langs gaat. Dotan zal zeventien keer in zijn eentje het podium op gaan tijdens zijn Europese tour. Zijn eerste optreden is op 3 oktober in Dublin. Vanuit daar trekt de zanger langs Londen, Stockholm, Berlijn, Madrid en Parijs. Als afsluiter komt hij op 25 oktober terug naar Amsterdam voor een slotconcert.

"Ik kijk enorm uit naar deze tour en blijf het onwijs bijzonder vinden om zo te mogen reizen met mijn muziek", zegt Dotan. "Mijn laatste optreden was met mijn volledige band in de Ziggo Dome anderhalf jaar geleden, maar voor deze tour zal ik helemaal alleen op pad gaan. Mijn gitaar en ik. Dit is natuurlijk enorm spannend, maar voelt als een nieuw avontuur."

De kaartverkoop voor de show in Bitterzoet in Amsterdam begint vrijdag om 12:00 uur. Vandaag is ook voor eerst sinds augustus weer nieuwe muziek van Dotan uitgekomen. De single Bones is de opvolger van Shadow Winds.

Bron: ANP

Actieoverzicht


Swipe