Dit zijn de beste winterfilms!

Wat is een betere manier om de koude winteravonden door te brengen dan met een heerlijke film op de bank?

30 november 2017 - Een kop thee, dekentje.. en kijken maar! De koude en donkere winteravonden komen eraan en om je thuisbioscoop succesvol te laten zijn, heb je natuurlijk een goede filmselectie nodig! Daarom vind je hier de beste films die jou te winter door slepen.

1. The Holiday

Een huizenruil van Los Angeles tot Londen zet de wereld van Amanda (Cameron Diaz) en Iris (Kate Winslet) op zijn kop, met alle gevolgen van dien. Inmiddels behoort deze heerlijke romcom tot de klassiekers! In de hoofdrol: Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet, Jack Black.

2. Love Actually

Acht koppels in Londen worden gevolgd in hun turbulente liefdelevens en carrièrepaden. De ultieme kerstklassieker met een indrukwekkende sterrencast! Met hoofdrollen voor: Liam Neeson, Emma Thompson, Colin Firth en Keira Knightley.

3. The Proposal

De bazige Margaret (Sandra Bullock) doet er alles aan om te voorkomen dat ze teruggestuurd wordt naar haar thuisland Canada en daar is Andrew (Ryan Reynolds) de dupe van. Een hilarische film waar ook mannen van genieten!

4. Notting Hill

Nadat boekhandelaar William (Hugh Grant) onverwacht filmster Anna (Julia Roberts) ontmoet, staat zijn wereld op zijn kop. Een ware klassieker die van je scherm spat! Hoofdrollen voor Hugh Grant, Rhys Ifans.

5. Bridget Jones Diary

De klunzige Bridget beschrijft haar turbulente liefdesleven en loopbaancarrière op hilarische wijze in haar dagboek. Dit ware dertigersdilemma’s mag niet ontbreken tijdens een filmavondje met vriendinnen. In de hoofdrol: Renée Zellweger, Colin Firth, Hugh Grant.

6. Pitch Perfect 2

De acapella zingende Barden Bella’s komen na hun afgang tijdens een nationaal optreden, toch om te strijden in een internationale zangwedstrijd. Een hilarische film vol medleys van de bekendste popliedjes die je zo meezingt! Met hoofdrollen voor: Anna Kendrick, Rebel Wilson, Hailee Steinfeld.

7. It’s Complicated

Een gescheiden echtpaar blaast hun gebroken huwelijk stiekem nieuw leven in nadat hun zoon afstudeert. Met fenomenale hoofdrollen voor Meryl Streep en Alec Baldwin die je laten meeleven en lachen.

8. The Princess Diaries

Wie droomde er vroeger niet van om wakker te worden en te ontdekken dat je eigenlijk een prinses bent? Het overkomt Mia (Anne Hathaway) als haar oma haar plotseling vertelt dat ze de troonopvolgster is van een land dat ze niet kent. In de hoofdrol: Anne Hathaway, Julie Andrews.

9. New Year’s Eve

In deze eindejaarsversie van Love Actually worden stellen en singles gevolgd in New York. De bomvolle sterrencast brengt je vast helemaal in de stemming voor Oud & Nieuw! Met hoofdrollen voor: Sarah Jessica Parker, Ashton Kutcher, Jessica Biel en Zac Efron.

Net5 brengt je Lovely December filmmaand!

Gelukkig hoef je niet lang te zoeken naar deze films, Net5 heeft de selectie al voor je gemaakt! De hele maand december zijn de perfecte films voor jouw winteravonden daar te zien. Vrijdag 1 december wordt de volledige programmering onthuld!

Actieoverzicht


Swipe