Deze sterren kun je beter niet googelen!

Om je kans op een virus te verkleinen moet je vooral niet online zoeken naar Bruno Mars. Deze artiesten vormen een risico op Google!

20 september 2017 - Met stipt op 1 staat Arvil Lavigne in het lijstje van gevaarlijke sterren om online naar te speuren. Bij haar naam komen de meeste websites naar voren die met malware zijn besmet. De top 3 wordt compleet gemaakt door Bruno Mars op de tweede plek, gevolgd door Carly Rae Jepsen.

Dat Avril vorig jaar niet eens voorkwam in de top 10 en nu bovenaan prijkt komt door een samenzweringstheorie die rondgaat. Boze tongen beweren dat ze is overleden en is vervangen door iemand die op haar lijkt. Bovendien zou de Canadese aan een nieuw album werken. Wie zoekt op gratis liedjes, komt al gauw uit op verkeerde sites.

Beveiliger McAfee maakt elk jaar een ranglijst van gevaarlijke beroemdheden. Andere riskante zoekopdrachten zijn Zayn Malik, Celine Dion, Calvin Harris, Justin Bieber, Diddy, Katy Perry en Beyoncé.

Vorig jaar stond Amy Schumer op 1, voor Justin Bieber en Carson Daly. De Leidse dj Armin van Buuren was in 2015 de gevaarlijkste celebrity op Google.

Bron: ANP
Beeld: Brunopress

Actieoverzicht


Swipe