Carpool karaoke zonder James Corden?

Het team achter The Late Late Show bracht schokkend nieuws naar buiten.

11 januari 2017 - Gaat Carpool Karaoke zonder James Corden verder? Het is moeilijk voor te stellen. Toch ziet het ernaar uit dat we het binnenkort zonder de grapjes van James moeten doen. Het populaire segment krijgt namelijk een geheel eigen show, bestaande uit zestien afleveringen met zestien verschillende presentators.

O.a. bekende sterren zoals John legend, Ariana Grande, Alicia Keys en Will Smith nemen het stokje van James over. Dit maakte executive producer Ben Winston bekend tijdens The Televison Critics Association’ winter tour. “We waren eerst op zoek naar één host. Maar wat James doet tijdens de Late Late show is zo speciaal, zo zeldzaam en zo uniek dat het stom was om dat te evenaren”, aldus Executive producer van deze nieuwe show Eric R. Pankowski. “Daarom kozen we voor een roulerende host. Elke aflevering is nu een eigen evenement.”

De afleveringen gaan nu een half uur duren en zijn alleen te zien bij de nieuwe producent Apple Music. Carpool Karaoke verdwijnt overigens niet uit The Late Late Show. James: “We gaan het nog steeds doen tijdens onze show. Dit is een prachtig platform geworden om deze mensen in een omgeving te zien, waar je ze nog nooit hebt gezien.”

Betekent dit dat Ed Sheeran binnenkort een duet in de auto met John Legend zingt? De zanger verklapte onlangs dat hij bovenaan het Carpool Karaoke verlanglijstje van James staat. 

Actieoverzicht


Swipe