Caro Emerald wil kerstalbum uitbrengen

De zangeres heeft de smaak te pakken na haar kerstsingle 'Something for Christmas'!

11 december 2017 - Caro Emerald heeft grote ambities na de eerste kerstsingle en  wil nu een compleet kerstalbum uitbrengen. De zangeres die voorlopig nog bezig is met een korte tour samen met het Metropole Orkest, heeft alleen nog weinig tijd gevonden om de liedjes te schrijven.

"Het is bovendien lastig: als je een kerstalbum wilt schrijven moet je daar in de lente mee beginnen, en dan voel je die kerstvibes natuurlijk nog niet. maar misschien moet je die creëren door een kerstboom in de studio neer te zetten", vertelt Emerald aan Metro. Het nummer 'Something for Christmas' staat op de EP ‘MO x Caro Emerald by Grandmono’ die ze vorige week uitbracht. 

De EP bevat drie nieuwe en drie bestaande tracks, speciaal gearrangeerd met en voor het Metropole Orkest. ''Wat we wilden is die oude orkestrale filmmuziek uit de jaren zestig tot leven te wekken'', vertelt Caro over de nummers. ''Het leuke is: als je de manier waarop ze dat toen deden kopieert, kom je meteen in die nostalgische sfeer terecht. Zo gaat dat ook altijd met kerstmuziek, dus dat past heel goed. Het orkest was trouwens veel te groot voor de studio en moest in drie ploegen worden verdeeld."

'Something for Christmas' is ook te horen op de playlist bij Sky Radio!

Actieoverzicht


Swipe