Beyoncé is best verdiendende artiest

Dit jaar haalde de zangeres het meeste geld binnen van alle artiesten in de muziekindustrie. Ze verdiende maar liefst 89 miljoen euro!

21 november 2017 - Volgens Forbes voert Beyoncé Knowles daarmee de lijst van best verdienende vrouwelijke artiesten aan. Het geld kwam vooral binnen dankzij de verkoop van haar succesvolle album 'Lemonade' en de bijbehorende 'Formation'-tournee.

Met deze verdiensten stoot 'Queen Bey' niemand minder dan Taylor Swift van de troon. De grootverdiener van 2016 zakt dit jaar naar de derde plek met 37 miljoen euro aan inkomsten. Ook Adele wist haar in te halen, de Britse mocht met 58 miljoen euro net even wat meer geld op haar rekening bijschrijven. Celine Dion (35 miljoen euro) en Jennifer Lopez (32 miljoen euro) maakten de top 5 compleet.

Niet alleen op financieel gebied maar ook op persoonlijk gebied beleefd Beyoncé een fantastisch jaar. Samen met haar man Jay Z werden ze dit jaar na dochtertje Blue Ivy, ook nog eens de ouders van de tweeling Sir en Rumi Carter.

Bron & beeld: ANP

Actieoverzicht


Swipe