Beyoncé doneert opbrengst nummer aan getroffen Cariben

Ze is te horen op de remix van het populaire nummer 'Mi Gente' van J Balvin en WIlly Wiliams en haar opbrengst gaat naar noodhulp voor de door orkanen getroffen gebieden.

29 september 2017 - Beyoncé liet weten dat haar inkomsten van het nummer toekomen aan hulporganisaties die Puerto Rico, Mexico en alle andere getroffen Caribische eilanden hulp bied. Dat deelde ze via sociale media.

De zangeres riep haar volgers op te doneren. De nieuwe versie van 'Mi Gente' kwam tegelijkertijd uit op Tidal, Spotify en YouTube. Beyoncé zingt in het Spaans mee op het nummer.

Ook Hamilton-bedenker Lin-Manuel Miranda liet al weten een nummer uit te brengen om geld in te zamelen. Hij heeft het liedje, dat volgende week uitkomt, ingezongen met verschillende bekende artiesten met Puerto Ricaanse roots. Om wie het precies gaat, wilde hij nog niet vertellen.

Luister hieronder de remix van 'Mi Gente'!

Bron: ANP

I am donating my proceeds from this song to hurricane relief charities for Puerto Rico, Mexico and the other affected Caribbean islands. To help go to Beyonce.com/reliefefforts.

Een bericht gedeeld door Beyoncé (@beyonce) op

Actieoverzicht


Swipe