Adele verrast kinderen uit afgebrande Glenfell toren

Foto's: De zangeres trakteerde overlevenden uit de afgebrande flat op een bioscoopavondje.

7 augustus 2017 - Adele zet zich maanden later nog steeds in voor de gezinnen die slachtoffer werden van de uitgebrande flat. Om hen een hart onder de riem te steken, nam de Britse zangeres de kinderen mee voor een exclusieve filmscreening van 'Despicable Me 3'. Adele zorgde zelfs dat er een paar 'Minions' rondliepen. 

De dankbare gemeenschap deelde foto's van het uitje dat de zangeres organiseerde. Eerder liet Adele al weten enorm mee te leven met de mensen uit de Londense wijk. Vlak na de brand kwam ze hen al troosten en nu probeerde de zangeres opnieuw de kinderen een glimlach te bezorgen.

Aan The Sun verklaarde een bron dat Adele zich als prioriteit heeft gesteld de slachtoffers te helpen, nu ze klaar is met haar wereldtour. "Als Londenaar heeft ze er nooit een geheim van gemaakt hoe persoonlijk geraakt ze was door de brand in de Grenfell Tower en ze wil, op welke manier dan ook, helpen. Terwijl ze achter de schermen hard werkt om geld op te halen, wilde ze slachtoffers op een leuke avond trakteren."

Actieoverzicht


Swipe